PLASTIEKBOUW PEETERS n.v.

Fabrikant ramen, deuren, veranda's in PVC en ALU

Wie zijn wij ?
PVC
ALUMINIUM
Glas
Voordeurpanelen
ALU Vliesgevel
Ventilatie
   
Rolvent-(screen)
Leveringen
Contactpersonen
Verdelers in de regio
Zelf verdeler worden
Bestelformulieren
Ligging
 
Vacatures
   
LOGIN
   
Berekening energiebesparing
 
Wie zijn wij ?
 

Plastiekbouw Peeters werd in 1970 opgericht. Destijds bestond de hoofdactiviteit uit het bekleden van dakgoten in kunststof en de verkoop van allerlei PVC artikelen zoals buizen en putten voor de bouwsector.

Het prille begin

In 1975 werd de grote stap gezet om de produktie van PVC ramen op te starten. Vanaf het prille begin werd er keihard gewerkt om goede produkten af te leveren. Dit gebeurde met groot succes! Al snel nam de vraag naar kunststof ramen in onze streek toe en werd de naam Plastiekbouw Peeters op de kaart gezet.

Tien jaar later deed ook het aluminium raam zijn intrede. Meerdere kleurvariaties en moderne looks werden aangeboden. Ook hier was de trend gezet.

Zo ging het enige jaren verder tot in 2003 beslist werd om enkel nog te produceren voor de professionele klant, hetzij bouwbedrijven en schrijnwerkers. Plastiekbouw Peeters barstte uit zijn voegen. Al snel was er nood aan een tweede site waar de aluminium construkties werden gemaakt. Ondanks deze schaalvergroting werd er in 2007 nog een derde vestiging geopend. Hier ging Plastiekbouw Peeters nog een beetje verder in haar ontwikkeling en werden er deurpanelen en hefschuiframen gemaakt, met de intentie deze ook aan andere raamcontructeurs aan te bieden. Ook dit kent zijn succesverhaal!

Heden beschikken we over de meest moderne machines waarmee Plastiekbouw Peeters, samen met een 50-tal medewerkers, prachtige creaties op de ramenmarkt kan aanbieden. Het is en blijft een familiebedrijf met een gezonde bedrijfsvoering en dat bovendien uitstekende kwaliteit aflevert aan zijn klanten.

 

 

Design & Hosting by PP