PLASTIEKBOUW PEETERS n.v.

Fabrikant ramen, deuren, veranda's in PVC en ALU

Wie zijn wij ?
PVC
ALUMINIUM
Glas
Voordeurpanelen
ALU Vliesgevel
Ventilatie
   
Rolvent-(screen)
Leveringen
Contactpersonen
Verdelers in de regio
Zelf verdeler worden
Bestelformulieren
Ligging
 
Vacatures
   
LOGIN
   
Berekening energiebesparing
 

HARMONIA Vouwdeur

Systeemkenmerken

Harmonia is een vouw-deursysteem  waarbij alle vleugelelementen zijdelings , zowel volledig links als volledig rechts , in accordeonvorm kunnen worden weggeschoven.

Hierdoor ontstaat een volledig vrije raamopening die een perfect panoramisch uitzicht biedt op de omgeving. Harmonia biedt bijgevolg een juist antwoord op  de huidige vraag naar meer contactmogelijkheid  tussen de binnenruimtes van de woning/appartement  en de naaste omgeving : terras, tuin, zwembad, spa,… Perfect geschikt dus voor de living , de tuinkamer, het appartement met zicht op een dakterras , de veranda, de poolkamer,...

Harmonia biedt tot nu toe ongekende mogelijkheden qua esthetiek en performantie en bestaat uit hoogisolererende slanke aluminiumprofielen met speciaal voor deze toepassing ontworpen accessoires.

Zeer bijzonder zijn de inklapbare gepatenteerde design handgrepen die zorgen voor een  eenvoudige bediening van de vleugelelementen en een perfecte stapeling ervan toelaten.

Dank zij de speciale isolatietechniek staat Harmonia garant voor stevige isolatiewaarden : een Uw waarde van 1.92 W/m2K (raam afm 3600x2700mm met dubbele beglazing 1.0 en 4 vleugelelementen).Een hoge luchtdichtheid en wind-en waterdichtheid tenslotte vervolledigen de garantie op maximaal confort.

Harmonia midden
HERCULES
TRITON PA
   
TRITON HI
HERMES HI
THEMIS HI
HESTIA schuifraam
KOLOS schuifraam
   
PALLAS Verandadak
   
HARMONIA Vouwdeur
Beslag
Kleuren
Garantie certificaat
   
Onderhoudsproducten ALU
   
Design & Hosting by PP